In de winter van 2013 kwamen wij in contact met een biologische bakkerij uit Ahaus net over de grens bij Enschede. Zij waren geïnteresseerd in ons graan en onze Spelt omdat zij proberen zoveel mogelijk graan uit de regio in hun brood te verwerken in plaats van dit van ver weg gelegen zonnigere oorden te halen. Toen bleek dat ze een prachtig assortiment biologisch (ook demeter) brood bakten en zelfs al wekelijks routes in Nederland reden was de stap om hun brood in onze winkel te gaan verkopen snel gezet. We worden  2 keer per week voorzien van prachtige kwaliteit vers biologisch brood! Het assortiment van de bakkerij is zeer breed, er wordt met veel verschillende granen gebakken en er is een gevarieerde keus in gist en zuurdesem en combinaties daarvan. Inmiddels is in 2017 de bakkerij in Ahaus overgenomen door bakkerij Verbeek uit Brummen. Gelukkig is het assortiment en de kwaliteit tot nu toe hetzelfde gebleven. Hun website met het overzicht wordt binnenkort vernieuwd maar ligt ook ter inzage in onze winkel. Om zeker te zijn van je gewenste brood is het handig om bij ons in de winkel je brood te bestellen, maar het kan ook via een berichtje per mail of per telefoon. Ik heb het brood dan zo gewenst woensdag of vrijdag voor je klaar liggen mits besteld op maandag vóór 10 uur. Ik zorg altijd dat ik ruim brood “op de plank” heb liggen dus is er altijd brood te krijgen en bestellen is niet beslist noodzakelijk!

Nieuwsbrief

Graag houden wij jullie op de hoogte van de activiteiten op ons bedrijf.
Dat gebeurd “live” in onze winkel maar wij doen dat inmiddels ook al enige tijd via deze website. Ieder half jaar verschijnt hier een nieuwsbrief en ook mededelingen over verse vlees-verdelingen en alles wat van belang kan zijn.

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden? Vul hier je e-mailadres in:

Huisverkoop

In de boerderijwinkel, op ons erf, verkopen we onze biologische producten. Door het geheel aan te vullen met producten van collega biologische bedrijven uit de regio ontstaat een volledig vers assortiment.
De winkel is het gehele jaar door open op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur en vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.
Als u dit niet mocht redden en u heeft een duidelijke wens,  dan kunt u contact met ons opnemen. 

Lees meer

Adres en openingstijden

Wolddijk 10, 7961 NB Ruinerwold
Telefoon 0522-482605

Openingstijden

Woensdag van 9.00 tot 12.00 uur
Vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur

 

Contact en Route