Meerdere keren per jaar wordt er een geschikt dier (rund, varken, lam) van ons bedrijf geslacht. Wij brengen deze dieren zelf naar slager Kouwen in Lemele die, net als wij, SKAL gecertificeerd is. De dieren worden geslacht, uitgebeend en verpakt. U treft het aan in onze overzichtelijke winkel-diepvriezers. Handig als u weinig diepvriescapaciteit heeft of wanneer u slechts af en toe vlees eet.

Ook wordt er een paar keer per jaar een rund, varken en lam in “voordelige” verse porties onder de liefhebbers verdeeld.
Wanneer u in het bezit bent van een diepvriezer is het mogelijk om hiervan een vers deel (verpakt in handzame porties) te bestellen en zelf in te vriezen.

In onze nieuwsbrief doen we mededelingen over verwachte slacht/verdeeldata. Laat ons weten wanneer u automatisch de email-berichten wilt ontvangen over aanstaande vlees-verdeel data.

 

Nieuwsbrief

Graag houden wij jullie op de hoogte van de activiteiten op ons bedrijf.
Dat gebeurd “live” in onze winkel maar wij doen dat inmiddels ook al enige tijd via deze website. Ieder kwartaal verschijnt hier onze nieuwsbrief en ook mededelingen over verse vlees-verdelingen en alles wat van belang kan zijn.

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden? Vul hier je e-mailadres in:

Huisverkoop

In de boerderijwinkel, op ons erf, verkopen we onze biologische producten. Door het geheel aan te vullen met producten van collega biologische bedrijven uit de regio ontstaat een volledig vers assortiment.
De winkel is het gehele jaar door open op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur en vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.
Als u dit niet mocht redden en u heeft een duidelijke wens,  dan kunt u contact met ons opnemen
EXTRA INFORMATIE I.V.M. HET CORONA VIRUS
Wij streven ernaar niet meer dan 3 personen inclusief onszelf tegelijkertijd in de winkel te hebben.
Wanneer het drukker is betekent dat dat er een “wachtsysteem” zal zijn.
Wij verzoeken jullie in ieders belang dan buiten of bij ons op de deel te wachten totdat je een seintje krijgt van de voorgaande klant. Dank voor het begrip en het geduld.

Lees meer

Adres en openingstijden

Wolddijk 10, 7961 NB Ruinerwold
Telefoon 0522-482605

Openingstijden

Woensdag van 9.00 tot 12.00 uur
Vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur

Contact en Route